Kumaha pikeun ngaidentipikasi jiwa mate, jalma anu boga tampilan naon jeung ngarasa?

Jiwa mate, nu disebut geus disambungkeun jeung jiwa ti kahirupan sam?m?hna geus, unggal rapat waktos di repeating reinkarnasi ka sababaraha kali, geus diwangun hubungan deukeut. Ku alatan ?ta, kamungkinan sapatemon di dunya ieu t?h kacida luhurna, Sababaraha urang geus ngawangun hubungan alus geus patepung, bakal Sababaraha urang papanggih ti ayeuna.

 

ngeunaan mate jiwa ieu, aya sababaraha cara pikeun ngabejaan t?h. Rarasaan nu lumangsung dina diri nalika anjeun kalawan jalmi, eta disebut jadi biasa kana jalma I patepung di Seoul mate. Sajaba ti ?ta, bisa ditempo ti kayaning katingal sarta ngarasakeun.

 

nalika kuring patepung jeung mate jiwa, abdi teu hoyong sono patepungan dina. Di dieu, urang bakal kasampak di, kaasup nu katingal jeung ngarasakeun kumaha pikeun ngaidentipikasi jiwa mate. Dina

 

b?da jeung ngabejaan kumaha mate jiwa kasampak ti atmosfir
, Naon Dupi Aranjeunna sarta Kumaha mun nangtukeun mate jiwa bisa ditempo ti katingal jeung ngarasa.

 

? katingal di dipikaharti y?n

 

contona, bakal jadi loba jalma nu mibanda tipe katingal favorit di-Na. Eta oge teu ilahar jadi kawas jalma dina penampilan na. Tapi kalayan hormat ka mate jiwa, anjeun salawasna bisa n?angan anu mindeng teu di tipe sorangan. Jalma sabenerna yen patepung jiwa mate, najan teu tipe abdi nalika abdi patepung pertama kali, kuring ngomong og? geus kumaha bae katarik. Dina

 

, sarta nyebutkeun naha atawa henteu ngabedakeun hiji mate jiwa dina penampilan pikeun ngalakukeun, mangrupakeun bagian leutik, tapi mangrupa t?ori anjog yen jalma anu bentukna atanapi lontar leungeun, mol a, kayaning goresan sarupa. Sing saha jalma nu geus spent waktos ti lila pisan, sapertos bagian leutik asalna sarupa jeung alam. Jalma keur nelepon jeung

 

jiwa mate ditempo dina

 

? atmosfir anu jadi mindeng ngomong ka sorangan tur atmosfir t?h kawas. Mun aya mitra anu geus disebut ti jalma di sabudeureun, ngan meureun na Jalma meureun jiwa mate. A mate jiwa, kapribadian sarta nilai, sabab disebutkeun yen loba di umum, kayaning pamikiran jeung paguneman ngeunaan t?mpo, anjeun nyebutkeun y?n og? inevitably atmosfir asalna sarupa.

 

sabab aya dina cara kieu sarupa jeung dua urang mana aya mindeng maksudna, bakal salah sahiji Kumaha pikeun ngaidentipikasi soulmate og? alatan boga atmosfir nenangkeun naha na keur babarengan. Jalma anu boga atmosfir nu bisa cicing di sikep alam sorangan tanpa ngabogaan salempang ngeunaan maksudna, eta kamungkinan soulmate.

 

papanggih og? di dunya ieu ka mate jiwa nu geus Meguria 'sababaraha kali
guna minuhan mate jiwa, ?ta kudu bisa narik jiwa unggal lianna. Ku alatan ?ta, lamun kaayaan dina nu emits hiji aura tina jiwa sorangan, bakal datangna ngadeukeutan katarik eta malah mate jiwa.

 

jiwa tina aura nu mangrupa hiji hal anu dipancarkeun nalika anjeunna geus positif shines. Kayaning karya jeung hobi, nalika anjeun gairah ngeunaan gaw? teuas ti parasaan leres, jiwa mate Mun noticing bisa geus mucunghul di hareup panon.
Kayaning rasa, nalika anjeun damel teuas ti parasaan leres nu ngaduruk gairah, jiwa mate Mun noticing bisa geus mucunghul di hareup panon.
Kayaning rasa, nalika anjeun damel teuas ti parasaan leres nu ngaduruk gairah, jiwa mate Mun noticing bisa geus mucunghul di hareup panon.