Fitur sarta titik umum tina mate jiwa

Dina repeating reinkarnasi teh, jiwa mate, anu geus diwangun hubungan jero patepung unggal waktu t?h tangtu kamungkinan luhur nu og? aya di dunya ieu. Urang peupeus nepi I patepung loba jalma, tapi hal anu kudu hariwang ngeunaan naha aya mates jiwa dina eta.

 

lamun eta encounters a mate jiwa, nyebutkeun hal pikeun nginget rasa anu kawas jalma s?j?n. Mun anjeun teu moto fitur tina rasa nu, bisa jadi og? nu mopohokeun ka mate jiwa anu loba gangguan patepung.

 

kituna ieu waktos, abdi diusahakeun kaasup fitur sarta titik umum anu ngarasa mate jiwa. Lamun apal, anjeun bakal bisa cherish nyekel pasamoan jeung mate jiwa.

 

fitur titik umum sarta ngarasakeun of a mate jiwa? Nalika
geus terus mate jiwa jeung bursa, aya loba nu digolongkeun kana rasa has. rarasaan nu ngarupakeun hal aran di umum lamun aranjeunna patepung a mate jiwa. Hayu urang nyandak katingal di eusina.

 

? jalma pangrojong nembongan lamun diperlukeun

 

contona, ngadeg dina titik balik dina kahirupan anjeun, anjeun bisa sangsara Naon Fumo mana jalan. waktos sapertos hiji naon rahayat rojongan tur dorongan anu diperlukeun. Pangrojong na ba? anu dijadikeun dorongan nu kamungkinan jadi mate jiwa. Di sisi s?j?n, kayaning lamun euweuh gangguan kalayan sagalana og? bade og?, kadang nu teu katarik eta dianggap y?n teu aya rojongan merlukeun mate jiwa.

 

? Nalika encounters nu aya

 

jiwa mate hal aran dina pasamoan kahiji, atawa inget rarasaan, sapertos nu ngalir ayeuna ti pasamoan mimiti panggung, disebut atanapi aya jelema anu datangna jeung pin. Og?, kusabab teu ngarasa kawas kuring patepung pikeun kahiji kalina, ?ta salah sahiji fitur nu waktos kuring patepung jeung mate jiwa. Dina, upami Abdi ?mut rasa nu kawas waktu papanggih jeung jalma sejen, jalma anu nganut mate jiwa abdi. _x00 0D_
? sanajan nu taya alesan husus

 

tiasa karapihan pikiran keur babarengan, bisa kumaha bae karapihan tina pikiran jeung kudu ba? ieu, Jigana mah keukeuh kuring nuluykeun sagala jalan waktos ieu, kuring pikir nu kawas. A mate jiwa nyaeta pasangan nu geus spent waktos leuwih sarta leuwih deui ti dunya ieu leuwih jaman baheula. Ku sabab kitu, alesanana t?h pikiran tenang jeung keur babarengan pikeun henteu, abdi jadi apal rasa aman. Lamun kecap

 

? aya spent kalawan mate jiwa

 

yen rarasaan bisa ditempo tanpa, sanajan lamun euweuh kecap meureun asalna ngaliwatan perasaan ti pihak s?j?n. Kusabab anjeun Kizuke sambungan jero dina hubungan saling aya katarik ku jiwa, kecap anjeun teu butuh. Sajaba ti ?ta, ti saprak Anjeun transper teu perlu coba maca pikiran jeung eling, urang tiasa gaduh dina sikep alam tanpa mungkin.

 

? pikiran jeung

 

noticing lamun simpangan teu lumangsung dina peta nu bakal salawasna kawas keur babarengan, mangrupakeun mate jiwa anu m?akkeun mulus tanpa sababaraha panjang gelombang alesan shift of sarta kabiasaan bisa mikir unggal lianna. Sabot Do panjang gelombang pas mangrupa rarasaan mah ieu, anu ti pihak s?j?n og? bakal boga pikiran kitu. Boh eta moal di hiji sisi, nyaeta nu silih dirasakeun nyaman.

 

ba? Saperti anu heran deukeut aya jadi
luhur, kami geus dibikeun pikeun fitur sarta titik umum anu ngarasa mate jiwa. Tapi ?ta teu sadar nepi ka kiwari, kuring pikir pihak s?j?n dirasakeun di jalan ieu t?h teu kudu tutup ngan meureun. Nu teu sono ka rarasaan yen, hayu urang taliti dipupuk hubungan jeung pihak lianna.
Kukituna nyebut rasa aman. Lamun kecap

 

? aya spent kalawan mate jiwa

 

yen rarasaan bisa ditempo tanpa, sanajan lamun euweuh kecap meureun asalna ngaliwatan perasaan ti pihak s?j?n. Kusabab anjeun Kizuke sambungan jero dina hubungan saling aya katarik ku jiwa, kecap anjeun teu butuh. Sajaba ti ?ta, ti saprak Anjeun transper teu perlu coba maca pikiran jeung eling, urang tiasa gaduh dina sikep alam tanpa mungkin.

 

? pikiran jeung

 

noticing lamun simpangan teu lumangsung dina peta nu bakal salawasna kawas keur babarengan, mangrupakeun mate jiwa anu m?akkeun mulus tanpa sababaraha panjang gelombang alesan shift of sarta kabiasaan bisa mikir unggal lianna. Sabot Do panjang gelombang pas mangrupa rarasaan mah ieu, anu ti pihak s?j?n og? bakal boga pikiran kitu. Boh eta moal di hiji sisi, nyaeta nu silih dirasakeun nyaman.

 

ba? Saperti anu heran deukeut aya jadi
luhur, kami geus dibikeun pikeun fitur sarta titik umum anu ngarasa mate jiwa. Tapi ?ta teu sadar nepi ka kiwari, kuring pikir pihak s?j?n dirasakeun di jalan ieu t?h teu kudu tutup ngan meureun. Nu teu sono ka rarasaan yen, hayu urang taliti dipupuk hubungan jeung pihak lianna.
Kukituna nyebut rasa aman. Lamun kecap

 

? aya spent kalawan mate jiwa

 

yen rarasaan bisa ditempo tanpa, sanajan lamun euweuh kecap meureun asalna ngaliwatan perasaan ti pihak s?j?n. Kusabab anjeun Kizuke sambungan jero dina hubungan saling aya katarik ku jiwa, kecap anjeun teu butuh. Sajaba ti ?ta, ti saprak Anjeun transper teu perlu coba maca pikiran jeung eling, urang tiasa gaduh dina sikep alam tanpa mungkin.

 

? pikiran jeung

 

noticing lamun simpangan teu lumangsung dina peta nu bakal salawasna kawas keur babarengan, mangrupakeun mate jiwa anu m?akkeun mulus tanpa sababaraha panjang gelombang alesan shift of sarta kabiasaan bisa mikir unggal lianna. Sabot Do panjang gelombang pas mangrupa rarasaan mah ieu, anu ti pihak s?j?n og? bakal boga pikiran kitu. Boh eta moal di hiji sisi, nyaeta nu silih dirasakeun nyaman.

 

ba? Saperti anu heran deukeut aya jadi
luhur, kami geus dibikeun pikeun fitur sarta titik umum anu ngarasa mate jiwa. Tapi ?ta teu sadar nepi ka kiwari, kuring pikir pihak s?j?n dirasakeun di jalan ieu t?h teu kudu tutup ngan meureun. Nu teu sono ka rarasaan yen, hayu urang taliti dipupuk hubungan jeung pihak lianna.
Leungeun bakal pikir kitu. Boh eta moal di hiji sisi, nyaeta nu silih dirasakeun nyaman.

 

ba? Saperti anu heran deukeut aya jadi
luhur, kami geus dibikeun pikeun fitur sarta titik umum anu ngarasa mate jiwa. Tapi ?ta teu sadar nepi ka kiwari, kuring pikir pihak s?j?n dirasakeun di jalan ieu t?h teu kudu tutup ngan meureun. Nu teu sono ka rarasaan yen, hayu urang taliti dipupuk hubungan jeung pihak lianna.
Leungeun bakal pikir kitu. Boh eta moal di hiji sisi, nyaeta nu silih dirasakeun nyaman.

 

ba? Saperti anu heran deukeut aya jadi
luhur, kami geus dibikeun pikeun fitur sarta titik umum anu ngarasa mate jiwa. Tapi ?ta teu sadar nepi ka kiwari, kuring pikir pihak s?j?n dirasakeun di jalan ieu t?h teu kudu tutup ngan meureun. Nu teu sono ka rarasaan yen, hayu urang taliti dipupuk hubungan jeung pihak lianna.