Bener I Soulmate nya?ta nyanghareupan atawa panon, kayaning mol tina posisi anu sami?

Nyaeta ku ayana ka pelengkap jiwa maran?hanana, nya ?ta mate jiwa manusa, kayaning dirasakeun tur teu kudu tanpa. Atawa ngarasa wae nostalgia encounters a mate jiwa, hiji carita anu ragrag kana rasa aneh sapertos atanapi netep ka handap pikeun sababaraha alesan na keur babarengan mindeng kadenge. Mun aya jalma kitu, mangga salajengna coba mun pariksa ciri awak.

 

lantaran, sabab geus mindeng jiwa mate anu nyarupaan ciri awak rupa. Mun aya hiji titik umum dina karakteristik Alas ieu awak, ?ta nu ba? kamungkinan jadi mate jiwa. Mun sensuously nicely datangna Sababaraha urang ngarasa, meureun aya hiji titik umum awak sorangan jeung h?ran.

 

bagian sapertos
janten mate jiwa salami sarupa, contona, mangrupakeun mate jiwa disebut nyarupaan bagian alus, kayaning di handap ieu.

 

? raray

 

Contona, aya hiji tempat nu sarupa jeung bagian tina, bentukna panon, irung jeung ngarasakeun tina sungut, og?, kayaning tulang tonggong, aya loba anu rada sarupa nalika ngabandingkeun bagian hijina. Sabab moal y?n raray t?h sarupa jeung sakab?hna, anu teuas ngartos dina glance kahiji, tapi lamun pariksa bagian rupa, meureun aya nyangkokkeun anu heran sarupa kalayan sorangan.

 

? leungeun jeung suku ti bentukna sarua

 

Ieu og? bagian leutik awak, tapi sigana aya og? nu sarupa pisan dina bentuk leungeun jeung suku. Henteu mung Sakabeh tapi hal ?ta og? kapanggih y?n ngan resep nepi ka ramo jeung bentuk tina kuku, jeung bacaan korma. Mun aya nalika anjeun tiasa pariksa leungeun jeung suku, mangga ku sadayana hartosna coba dibandingkeun sorangan.

 

? mol na teh lokasi

 

carita aneh ancur, tapi lamun parantos di mol atawa tanda lahir anjeun atanapi aya atanapi ngeunaan sarua teh posisi, atawa posisi sim?tri (simetri). Ieu og? ngomong janten pikeun mate jiwa silih saling mastikeun ayana anak, ?ta bakal dijieun tanda jelas.
_x000 Salaku

 

lianna pitur D_ ? Rambut nyaeta sarupa, og? kaasup y?n kualitas bulu t?h sarupa. Sigana oge, kayaning warna bulu na karasa, dina kasus bulu Curly meureun watek anu nyarupaan.

 

jadi jalma ieu? Tur mangrupakeun
jiwa mate Hayu urang parios lamun ngarasa, sabab naon silih nu katarik alami ti waktu urang patepung, Anjeun bisa jadi geus sadar tina pihak s?j?n y?n ?ta t?h jiwa mate di waktu ?ta. Sajaba ti ?ta, lamun aya hiji fitur di bagian hiji sarua jeung nu sorangan waktos anu diwanohkeun salaku badan a, maran?hna bakal yakin a mate jiwa t?h malah kuat. fitur
awak
, bakal titik ka pariksa yen jalma teh mangrupakeun mate jiwa r?latif gampang. Mun aya jelema anu geus jadi urang jeung hawa-bahan bakar nu bobogohan ayeuna, mun anjeun manggihan hiji tempat nu sarua jeung sorangan, eta Dianjurkeun y?n Anjeun buka jaga mun nurture hubungan kalayan jalma ?ta.