Waktos papanggih a mate jiwa, sarta timing jeung asup ka

Lamun anjeun papanggih a mate jiwa silih katarik ku jiwa, nyaeta mun anjeun geus ngarasa panjang gelombang unggal lianna. waktos ?ta nya ?ta selisih sababaraha urang, sababaraha urang sapatemon loba sam?m?hna, urang jelema anu minuhan dina sababaraha menit kana dewasa.

 

Sajaba ti ?ta, lamun aya sanajan jalma nu geus sadar intuisi naha jiwa mate, sabab kadang teu, kanyataanna, teu kirang kasus nu teu noticed patepung eta.

 

Kitu cenah, aya hal kayaning dipikaresep waktos patepungan dina mate jiwa, mangka ngomong y?n loba dina titik balik tina kahirupan jalma urang. Jalma I patepung dina wayah ?ta og? jalma anu geus jadi hiji kasempetan pikeun ngarobah cara hirup, anjeun dipikaresep jadi mate jiwa.

 

nalika encountering hiji jiwa mate
nyoba nyekel tanda papanggih mate jiwa eta og? geus ngomong y?n aya tanda bermakna. Naon bakal Sad?r?k ti tanda na. Salaku kuring disebutkeun dina bab sam?m?hna

 

nalika salam

 

? ngarobah titik, pisan dipikaresep tanda y?n papanggih a mate jiwa mun anjeun salam ka titik balik tina hirup kuring. Contona, parting tina pagawean na pangsiun tina timing, lover, kayaning lamun datang ka hirup kalayan teu terang lahan, lamun lingkungan geus robah nepi ka kiwari mindeng ngalakukeunana nyaeta timing na.
malah waktu
janten sadar tina sambungan antara na manusa

 

kiwari teu geus patepung di mate jiwa, aya og? anu kamungkinan jalma I patepung dina sambungan jeung jalma di sabudeureun ieu mangrupa mate jiwa. Dasi jeung jalma, anu dimaksud atawa hasil dina patepungan, sapertos ulah ngaharepkeun sorangan. Sadar sambungan sapertos ieu, lamun keur cherish, ?ta bisa kudu titajong sakuliah mate jiwa pikeun kasempetan nanaon.

 

? positif dina parasaan gaw?

 

tur hirup mun anjeun geus gushing, positif tangtangan dina hal diri Sanajan rarasaan geus gushing y?n jilid tina kasempetan Anjeun pikeun minuhan a mate jiwa. Nalika

 

jiwa pinuh ?nergi, anjeun bisa mikat a mate jiwa ngarasa panjang gelombang. eling parasaan tur kerja keras keur sagalana, nalika parasaan geus sprung up nu r?k ngarobah sorangan jadi jauh, hayu urang encounters kalayan jalma.

 

timing papanggih penting
jiwa mate dina urutan teu sono timing nu geus mindeng a milestone r?latif gampang-to-ngarti sakumaha dit?t?lakeun di luhur. Kitu cenah, lamun euweuh kasadaran yen anjeunna katarik kana mate jiwa, ?ta og? nu bakal lulus unnoticed.

 

Ku alatan ?ta, tegangan anteneu salawasna pilari mate jiwa, hayu urang boga eling s?nsitip nyekel rasa nalika lawan geus mucunghul di hareup panon. Sarta leuwih ti sagala hal, hal anu penting pikeun m?akkeun unggal po? maran?hna boga ?nergi positip.