Jiwa mate na nyaeta

Jigana ieu dirasakeun y?n "ba? ieu datangna nicely Keur," "sia na ieu teu jalma nu"?

 

kawas kitu, rahayat ayana Yorisoeru naha snugly, anjeun meureun jiwa mate. A mate jiwa, nya naon aya di rupa-rupa hubungan kayaning pencinta jeung babaturan.

 

Kami dilahirkeun ka maot, urang og? pengulangan hiji siklus anu og? reborn. Dina siklus anu, og? disebut jalma jero sareng ujung encounters berinteraksi sareng jiwa mate sababaraha kali. Dina siklus, nu dianggap papanggih sacara alami dina timing kedah papanggih, urang masing-masing waktu geus diwangun hubungan deukeut. The mate jiwa, nu disambungkeun ku jiwa saluareun kapribadian
kawas, Anjeun kudu ngarasa salawasna hal b?da ti jalma s?j?n. Dina

 

nya?ta fitur tina jiwa mate
, naon anu anu jadi? A fitur nu mate jiwa.

 

? loba kali dina
kaliwat hirup ka settle handap na keur babarengan pasamoan kasempetan, sabab ?ta t?h jalma anu geus spent waktu nu sarua, sanajan nu nuju bobogohan patepung ayeuna, anjeun tiasa m?akkeun sababaraha alesan tenang. Sabab disambungkeun ku kapercayaan rongkah di saling, abdi apal rasa pikiran t?h katentreman.

 

? Komo sam?m?h salaku ?ta
jiwa mate na pasamoan munggaran nu kuring ngarasa y?n aya anu wae, anjeun nyebut nostalgia ngarasakeun kawas urang patepung wae. Na, sigana hoyong janten alami acquainted. Ieu, ?ta nyebutkeun yen bukti saling di tingkat jiwa nyaeta saling katarik.

 

? di untung jeung rugi balik bobogohan urang Tsukiaeru
na di opener, nya?ta naon ?ta heran saeutik nu bisa interaksi tanpa tempo leungitna sarta gain. Tapi pikeun mate jiwa, sanajan tanpa kaasup itungan wae, kayaning untung jeung rugi, mangka dilahirkeun rarasaan nu Anjeun hoyong ngalakukeun hal pikeun pihak s?j?n.
perasaan
? pasangan anu kumaha bae katempo
biasana maksudna, sarta kudu boga anjeunna dina kecap nu aya pamikiran ti pihak s?j?n Hal ieu sering teu scolded mun, waktu nu diperlukeun jumlah considerable waktu jadi sakumaha bisa ditempo dina ungkapan raray na dangong. Sanajan kitu, malah tanpa kecap sareng inpo nu sejenna pikeun mate jiwa, anjeun tiasa Ditilik kumaha bae parasaan.

 

sabab, patempatan umum anu mindeng
bagian umum ieu teu hijina bagian tina kapribadian jeung kalakuan kitu. Contona, kampung halaman jeung tempat favorit, nepi ka nu hal sarta kulawarga struktur gaduh, nyaeta salah sahiji fitur nu mate jiwa anu aya r?a patempatan umum.

 

nya?ta pikeun minuhan mate jiwa?
t?h naon silih nu katarik alam jeung mate jiwa, tapi aya aya hiji kabutuhan papanggih nyaeta. Kusabab mun anjeun minuhan mate jiwa, anjeun nyebutkeun y?n ?ta mindeng sacara gembleng milestone sarta titik ngarobah hirup abdi. Nalika anjeunna nyobian Susumo kana hambalan salajengna, kayaning nu pros?s kamekaran, eta mangrupakeun hal anu positif sapatemon mun nyobian hirup Fumo.
Ku alatan ?ta, dina urutan minuhan mate jiwa, kahiji eta kamajuan hirupna kana positif, sarta mun papanggih jeung jalma Hayu urang cobaan nu unggal waktu keur cherish.
, Ieu mangrupakeun hal anu positif sapatemon mun nyobian hirup Fumo.
Ku alatan ?ta, dina urutan minuhan mate jiwa, kahiji eta kamajuan hirupna kana positif, sarta mun papanggih jeung jalma Hayu urang cobaan nu unggal waktu keur cherish.
, Ieu mangrupakeun hal anu positif sapatemon mun nyobian hirup Fumo.
Ku alatan ?ta, dina urutan minuhan mate jiwa, kahiji eta kamajuan hirupna kana positif, sarta mun papanggih jeung jalma Hayu urang cobaan nu unggal waktu keur cherish.