Jigana ieu dirasakeun y?n "ba? ieu datangna nicely Keur," "sia na ieu teu jalma nu"?kawas kitu, rahayat ayana Yorisoeru naha snugly, anjeun meureun jiwa mate. A mate jiwa, nya naon aya di rupa-rupa hu...