Really I soulmate ?sht? fytyra ose syt?, t? tilla si mole t? pozit?s jan? t? ngjashme?

?sht? prania p?r t? plot?suar shpirtrat e tyre, ?sht? shoku i shpirtit njer?zor, t? tilla si ndihet dhe nuk duhet t? jet? pa. Ose t? ndjehen diku nostalgji ballafaqohet me nj? mik shpirt, nj? histori q? bie n? nj? ndjenj? t? ?uditshme t? tilla ose u vendos?n posht? p?r disa arsye dhe duke u s? bashku ?sht? d?gjuar shpesh. N?se ka nj? person i till?, ju lutemi pran? p?rpiqen p?r t? kontrolluar karakteristikat e trupit.

 

sepse, p?r shkak se ajo shpesh ?sht? shoku i shpirti q? i ngjan karakteristikat e trupit gjob?. N?se ka nj? pik? t? p?rbashk?t n? karakteristikat e k?tij p?rmir?sim t? trupit, kjo ?sht? se personi ka t? ngjar? t? jet? nj? shoku i shpirtit. N?se sensuously ardhur bukur Disa njer?z mendojn?, nuk mund t? jet? nj? pik? e p?rbashk?t e trupit t? tyre dhe t? habitshme.

 

pjes? e till?
jet? nj? shoku i shpirtit koh? sa t? ngjashme, p?r shembull, ?sht? nj? shoku i shpirtit ?sht? quajtur ngjajn? pjes? t? mir?, t? tilla si k?to.

 

? fytyra

 

P?r shembull, nuk ?sht? nj? vend i cili ?sht? i ngjash?m me nj? pjes? t?, form? syve, hund?s dhe t? ndjehen t? goj?s, po ashtu, t? tilla si shtylla kurrizore, ka shum? q? jan? mjaft t? ngjashme kur krahasojm? pjesa e vetme. P?r shkak se ajo nuk ?sht? se fytyra ?sht? e ngjashme p?r t? gjith?, ?sht? e v?shtir? t? kuptohet n? shikim t? par?, por n? qoft? se ju kontrolloni pjes?n gjob?, mund t? ket? nj? pjes? q? ?sht? ?udit?risht e ngjashme me t? tyren.

 

? duart dhe k?mb?t e form?s ?sht? e ngjashme

 

Kjo ?sht? gjithashtu nj? pjes? e vog?l e trupit, por me sa duket ka edhe q? jan? shum? t? ngjashme n? form?n e duarve dhe k?mb?ve. Jo vet?m form? e p?rgjithshme, por rasti gjithashtu ka gjetur se ashtu si deri n? gishtin dhe form?n e thonjve, dhe lexim palme. N?se ka, kur ju mund t? kontrolloni duart dhe k?mb?t, t? lutem me t? gjitha mjetet p?rpiqet n? krahasim me t? tyren.

 

? mol dhe ?sht? vend

 

Historia e ?uditshme e bruises, por n? qoft? se ju keni nj? nishan ose nishan ju ose atje ose pothuajse i nj?jt? ?sht? pozicioni, apo pozita e simetris? (simetrike). Kjo ?sht? th?n? edhe t? jet? p?r martohem shpirti nj?ri-tjetrin reciprokisht t? konfirmuar pranin? e saj, ajo do t? b?het nj? shenj? t? qart?.
_x000 Si

 

Tjera p?rmban D_ ? Hair ?sht? e ngjashme, t? p?rfshij? edhe se cil?sia e flok?ve ?sht? e ngjashme. Duket gjithashtu, t? tilla si ngjyra e flok?ve dhe fort?si, n? rastin e flok?ve ka?urrel ju mundet zakon q? i ngjan.

 

t? jet? ky person? Dhe ?sht?
shoku i shpirtit Le t? kontrolloni n?se ju ndjeheni, sepse ajo q? nj?ri-tjetrin jan? t?rhequr natyrsh?m nga koha u takuam, ju mund t? jet? tashm? n? dijeni t? pal?s tjet?r se ajo ?sht? shoku i shpirti n? at? koh?. P?rve? k?saj, n? qoft? se ka nj? tipar n? nj? pjes? t? ngjashme me at? t? tij k?t? her? q? u prezantua si nj? trup, ata do t? besojn? se nj? shoku i shpirtit ?sht? edhe m? e fort?.
tipar i trupit
, do t? jet? pika p?r t? kontrolluar se personi ?sht? nj? shoku i shpirtit relativisht leht?. N?se ka njer?z q? kan? b?r? njer?zit dhe me aj?r t? karburantit jan? takim tani, n? qoft? se ju t? gjeni nj? vend q? ?sht? i ngjash?m me vete, ajo ?sht? e rekomanduar q? ju t? shkoni t? kujdeset p?r t? ushqej? marr?dh?niet me at? person.