Soul mate dhe ?sht?

Un? mendoj se kjo u ndje se "ky person p?r t? ardhur bukur qen?," "t? padobishme dhe kjo nuk ?sht? personi"?

 

si t? tilla, njer?zit e ekzistenc?s s? Yorisoeru pse snugly, ju mund t? martohem shpirti. Nj? shoku i shpirtit, ?sht? ajo q? ekziston n? nj? shum?llojshm?ri t? marr?dh?nieve t? tilla si t? dashuruar dhe miqt?.

 

Ne jemi t? lindur p?r t? vdekur, ne gjithashtu t? p?rs?ritur shum? her? nj? cik?l q? t? rilindur. N? k?t? cik?l, i quajtur edhe nj? person t? thell? me nj? avantazh t? takimeve t? nd?rveprojn? me shoku i shpirtit shum? her?. N? ciklin, e cila supozohet t? takohet natyrsh?m n? koh?n duhet t? takohen, ne ?do her? kemi nd?rtuar nj? marr?dh?nie t? ngusht?. Shoku i shpirtit, t? cilat jan? t? lidhura nga shpirti p?rtej personalitetit si
, ju duhet t? ndiheni gjithmon? di?ka ndryshe nga njer?zit e tjer?. N?

 

?sht? nj? tipar i martohem
shpirt, ?far? do q? t? jet?? Nj? tipar i shoku i shpirtit.

 

? shum? her? n?
kaluara jet?s p?r t? zgjidhur posht? dhe t? qenit s? bashku shans mbledhje, p?r shkak se ajo ?sht? e njer?zve q? kan? kaluar n? t? nj?jt?n koh?, madje edhe kur ju jeni takim u takua me tani, ju mund t? kalojn? disa arsye t? qet?. P?r shkak se ajo ?sht? e lidhur me nj? besim t? madh n? nj?ri-tjetrin, m? kujtohet ndjenja e mendjes ?sht? ?lodh?s.

 

? Edhe p?rpara se si ishte
shoku i shpirtit dhe takimi i par? q? ndjej se ekziston diku, ju kujtohet ndjehen nostalgjik si u takuam diku. Dhe, me sa duket duan t? b?hen njohur natyrshme. Kjo ?sht?, ajo thot? se provat e nj?ri-tjetrit n? nivel shpirt ?sht? t?rhequr nj?ri-tjetrin.

 

? n? fitim dhe humbje t? shkojn? daton njer?zit Tsukiaeru
dhe n? hap?s, ?sht? ajo q? ?sht? e habitshme pak q? mund t? nd?rveprojn? pa marr? parasysh humbjen dhe p?r t? fituar. Por, p?r nj? shoku i shpirtit, edhe pa p?rfshir? ndonj? llogaritje, t? tilla si fitim dhe humbje, ajo lind ndjenja q? ju doni t? b?ni di?ka p?r pal?n tjet?r.
ndjenjat e
? partner ?sht? par? disi
zakonisht ?sht?, dhe duhet t? ket? at? n? fjal?t q? jeni duke menduar t? pal?s tjet?r Kjo shpesh nuk ?sht? i qortoi t?, ajo merr nj? sasi t? konsiderueshme t? koh?s p?r t'u b?r? si? mund t? shihet n? shprehjeve t? fytyr?s dhe q?ndrim. Megjithat?, edhe pa fjal? dhe informacione t? tjera p?r nj? shoku i shpirtit, ju mund t? gjykuar disi ndjenjat.

 

sepse, pjes?t e p?rbashk?ta jan? shpesh
kjo pjes? e p?rbashk?ta nuk jan? vet?m nj? pjes? e personalitetit dhe sjellje t? till?. P?r shembull, vendlindjen dhe vendet e preferuara, deri n? at? gj? dhe familjare struktura kan?, ?sht? nj? nga tiparet e martohem shpirti se ka shum? pjes? t? zakonshme.

 

?sht? p?r t? p?rmbushur martohem shpirti?
?sht? ajo nj?ri-tjetrin jan? t?rhequr me natyr?n dhe shoku i shpirtit, por nuk ?sht? nj? domosdoshm?ri p?r t? p?rmbushur ?sht?. Sepse kur ju t? p?rmbushur mate shpirtin, ju thoni se kjo ?sht? shpesh nj? moment historik t? t?r? dhe pik? kthese e jet?s sime. Kur ai ?sht? duke u p?rpjekur p?r t? Susumo n? hapin e ardhsh?m, si? ?sht? procesi i rritjes, ?sht? nj? gj? q? hasni pozitivisht kur duke u p?rpjekur p?r jet?n Fumo.
Prandaj, n? m?nyr? q? t? p?rmbush? martohem shpirti, s? pari ajo p?rparon jet?n e tij p?r t? pozitive, dhe t? takohet me njer?z Le t? p?rpiqen q? ?do her? t? ?mojn?.
, Kjo ?sht? nj? gj? q? hasni pozitivisht kur duke u p?rpjekur p?r jet?n Fumo.
Prandaj, n? m?nyr? q? t? p?rmbush? martohem shpirti, s? pari ajo p?rparon jet?n e tij p?r t? pozitive, dhe t? takohet me njer?z Le t? p?rpiqen q? ?do her? t? ?mojn?.
, Kjo ?sht? nj? gj? q? hasni pozitivisht kur duke u p?rpjekur p?r jet?n Fumo.
Prandaj, n? m?nyr? q? t? p?rmbush? martohem shpirti, s? pari ajo p?rparon jet?n e tij p?r t? pozitive, dhe t? takohet me njer?z Le t? p?rpiqen q? ?do her? t? ?mojn?.