Gjithashtu nuk mund t? jet? i lidhur me shoku i shpirtit? Si mund t? jet? i lidhur?

shoku i shpirtit, sepse kjo ?sht? ajo q? nj?ri-tjetrin jan? t?rhequr nga shpirti, ?sht? gjithashtu shpesh n?se u takuan p?r t? ?sht? q? t? martohet dhe t? zhvillimit si ajo ?sht? nj? marr?dh?nie, n?se ajo ?sht? e gjinis? s? kund?rt. Megjithat?, shoku i shpirtit nuk ?sht? domosdoshm?risht partneri martesa.

 

kund?rshtar i fatit q? Meguria 'shum? her? n? jet?n e m?parshme do t? kishte qen? i pranish?m para institucioni i martes?s ?sht? themeluar. P?r k?t? arsye, shoku i shpirtit ?sht? gjithashtu mund t? mendohet si jo nj? partner t? martes?s dhe t? barabart?.

 

P?rve? k?saj, n? qoft? se nj?ri-tjetrin jan? t? lidhura me lidhje t? thell?, do disa njer?z q? mos e ve?ant? n? lidhje me form?n e martes?s. ?sht? gjithashtu e mundur p?r t? p?rmbushur shoku i shpirtit ishte e pashmangshme q? fati ka t?rhequr, n?se do t? zhvillohet nga atje p?r martesa ?sht? deri te ju.

 

n?se absolutisht q? ju doni t? martohet me nj? mik shpirt, ?sht? e r?nd?sishme p?r t? mbajtur shtypur pik? t? nevojshme p?r k?t? q?llim. N?

 

n? m?nyr? q? t? jet? i lidhur me shpirtin mate
, p?r t'u b?r? t? jet? i lidhur me martohem shpirti, ?far? pika ?sht? prej jush t? b?j??

 

? shoku i shpirtit

 

shoku i shpirtit nuk ?sht? nj? person ?sht? nj? person nd?rtuar nj? marr?dh?nie t? thell? n? nj? jet? t? m?parshme, gjithashtu ?sht? personi q? ka firmosur ?do her? nj? lidhje t? v?shtir? edhe duke ndryshuar marr?dh?niet. Marr?dh?nia ?sht? gjithashtu p?rve? ?iftit mund t? ket? qen? nj? familje apo nj? mik i ngusht?, rival. P?r k?t? arsye, shoku i shpirtit nuk ?sht? domosdoshm?risht nj? person. Kjo ?sht? arsyeja pse nuk ka person mund t? hasin ose n? tani e jet?s.

 

? shoku i shpirtit p?r t? kapur atmosfer? takim

 

kur p?r t? p?rmbushur shoku i shpirtit ?sht? referuar disa her? si n? koh?n kur m?nyra e tyre e jet?s ?sht? b?r? nj? pozitiv dhe energjik. P?r shembull, kam gjetur nj? t? dobishme, t? tilla si n? pun? dhe hobi, t? tilla si erdhi p?r t? sfiduar n? nj? m?nyr? t? ndryshme dhe deri m? tani, ?sht? koha q? ka ?ar? energji di?ka n? veten tuaj. Le t? kapur n? m?nyr? q? t? mos humbas? nj? shenj? t? till?.
_x000D

 

shoku i shpirtit t? jen? t? vet?dijsh?m se ajo ?sht? e lidhur thell?sisht me _-partnerin ?sht? nj? marr?dh?nie q? rritet me ?do manikyrin tjet?r shpirtin me nj?ri-tjetrin. Kur u takova me njer?z q? duken nj? mik shpirt, le t? vet?dijsh?m se lidhur njer?zit dhe mentalisht thell?. Nj? theks n? marr?dh?niet shpirt?rore sesa marr?dh?nies fizike, dhe t? veshin nj? ndjenj? t? shk?mbimit t? energjis? prej nj?ri-tjetrit, ju mund t? thellojn? m? tej lidhjet e.

 

? Kur jeni takuar me kujdes

 

shoku i shpirtit i cili u shfaq n? pik? kthese, ?sht? th?n? se ka shum? kur q?ndron n? pik? kthese n? jet?n time q? po kaloja. N? at? koh? ose fuqi huazohet, personit q? ka ose t? gatuar nj? shans p?r t? ndryshuar n? m?nyr? t? konsiderueshme m?nyr?n p?r t? ecur nga tani e tutje, n? m?nyr? q? t? pasoj? lidhje t? thell? shpirt?rore, sepse ka shum? model t? vazhdojn? duke ecur s? bashku martuar gjat? ajo ?sht?. Kur shfaqet personi i cili ndryshoi jet?n time, ju lutem ushqej marr?dh?nien.

 

energjia gjithmon? pozitive nj? tank t? plot? p?r t? mbajtur
soulmate, shum? her? nga jeta e kaluar dhe m? par? ?sht? nj? partner q? ka qen? n? m?nyr? t? p?rs?ritur takim, ?sht? marr?dh?nia mes nj?ri-tjetrit ?sht? t?rhequr me forc? nga shpirti. Megjithat?, n?se ju nuk jeni nj? shtet q? t?rheqin energjin? e shpirtit t? mjaftueshme, kjo ?sht? edhe se kund?rshtari i shpirtit nuk ?sht? n? gjendje p?r t? kapur e tyre.

 

Prandaj, ajo b?het gjithnj? pozitiv n? jet?n e p?rditshme, do t? ishte e r?nd?sishme p?r t? t?rhequr nj? shoku i shpirtit p?r t? mbajtur energjin? n? m?nyr? t? plot?.
Kur jeni takuar me bashk?shortin x000D_ shpirt po, ?sht? th?n? se ka shum? kur q?ndron n? pik? kthese n? jet?n time q? po kaloja. N? at? koh? ose fuqi huazohet, personit q? ka ose t? gatuar nj? shans p?r t? ndryshuar n? m?nyr? t? konsiderueshme m?nyr?n p?r t? ecur nga tani e tutje, n? m?nyr? q? t? pasoj? lidhje t? thell? shpirt?rore, sepse ka shum? model t? vazhdojn? duke ecur s? bashku martuar gjat? ajo ?sht?. Kur shfaqet personi i cili ndryshoi jet?n time, ju lutem ushqej marr?dh?nien.

 

energjia gjithmon? pozitive nj? tank t? plot? p?r t? mbajtur
soulmate, shum? her? nga jeta e kaluar dhe m? par? ?sht? nj? partner q? ka qen? n? m?nyr? t? p?rs?ritur takim, ?sht? marr?dh?nia mes nj?ri-tjetrit ?sht? t?rhequr me forc? nga shpirti. Megjithat?, n?se ju nuk jeni nj? shtet q? t?rheqin energjin? e shpirtit t? mjaftueshme, kjo ?sht? edhe se kund?rshtari i shpirtit nuk ?sht? n? gjendje p?r t? kapur e tyre.

 

Prandaj, ajo b?het gjithnj? pozitiv n? jet?n e p?rditshme, do t? ishte e r?nd?sishme p?r t? t?rhequr nj? shoku i shpirtit p?r t? mbajtur energjin? n? m?nyr? t? plot?.
Kur jeni takuar me bashk?shortin x000D_ shpirt po, ?sht? th?n? se ka shum? kur q?ndron n? pik? kthese n? jet?n time q? po kaloja. N? at? koh? ose fuqi huazohet, personit q? ka ose t? gatuar nj? shans p?r t? ndryshuar n? m?nyr? t? konsiderueshme m?nyr?n p?r t? ecur nga tani e tutje, n? m?nyr? q? t? pasoj? lidhje t? thell? shpirt?rore, sepse ka shum? model t? vazhdojn? duke ecur s? bashku martuar gjat? ajo ?sht?. Kur shfaqet personi i cili ndryshoi jet?n time, ju lutem ushqej marr?dh?nien.

 

energjia gjithmon? pozitive nj? tank t? plot? p?r t? mbajtur
soulmate, shum? her? nga jeta e kaluar dhe m? par? ?sht? nj? partner q? ka qen? n? m?nyr? t? p?rs?ritur takim, ?sht? marr?dh?nia mes nj?ri-tjetrit ?sht? t?rhequr me forc? nga shpirti. Megjithat?, n?se ju nuk jeni nj? shtet q? t?rheqin energjin? e shpirtit t? mjaftueshme, kjo ?sht? edhe se kund?rshtari i shpirtit nuk ?sht? n? gjendje p?r t? kapur e tyre.

 

Prandaj, ajo b?het gjithnj? pozitiv n? jet?n e p?rditshme, do t? ishte e r?nd?sishme p?r t? t?rhequr nj? shoku i shpirtit p?r t? mbajtur energjin? n? m?nyr? t? plot?.