Si p?r t? identifikuar shoku i shpirtit, njer?z q? kan? ndonj? shikoni dhe t? ndjehen?

shoku i shpirtit, e cila ?sht? th?n? se kan? qen? t? lidhur me shpirtin nga jeta e m?parshme ?sht?, ?do mbledhje her? n? p?rs?ritjen rimish?rimi shum? her?, ka nd?rtuar nj? marr?dh?nie t? ngusht?. Prandaj, ka t? ngjar? t? hasin n? k?t? bot? ?sht? shum? e lart?, disa njer?z kan? nd?rtuar nj? marr?dh?nie t? mir? takuar tashm?, do t? takohet me disa njer?z nga tani e tutje.

 

n? lidhje me k?t? shoku i shpirtit, ka disa m?nyra p?r t? treguar ?sht?. Ndjenja q? ndodh n? veten tuaj, kur ju jeni me personin, ajo ?sht? e th?n? t? jet? e zakonshme p?r njer?zit q? takova n? Seul bashk?shortor. P?rve? k?saj, ajo mund t? shihet nga t? tilla si sy dhe t? ndjehen.

 

kur u takova me martohem shpirti, un? nuk dua t? humbas? takimin. N? k?tu, ne do t? shikojm?, duke p?rfshir? sy dhe t? ndjehen t? asaj se si p?r t? identifikuar martohem shpirti. N?

 

shikoni dhe tregoni se si shoku i shpirtit p?r t? par? nga atmosfera
, cilat jan? ato dhe si p?r t? identifikuar martohem shpirti mund t? shihet nga sy dhe t? ndjehen.

 

? v?shtrim n? kuptohet se

 

p?r shembull, do t? ket? shum? njer?z t? cil?t kan? llojin e shikoni t? preferuar n? jet?n e tij. Ajo gjithashtu nuk ?sht? e pazakont? p?r t? b?r? si njer?zit n? pamjen e saj. Por n? lidhje me martohem shpirti, ju gjithmon? mund t? shikoni p?r shpesh nuk ?sht? n? llojin e tyre. Njer?z t? v?rtet? q? u takua me martohem shpirti, edhe pse nuk ishte tipi im, kur takova p?r her? t? par?, e them edhe p?r t? kan? qen? t? t?rhequr disi. N?

 

, dhe t? them n?se jan? apo jo t? dalluar nj? mik shpirti n? dukje p?r t? b?r?, ?sht? nj? pjes? e vog?l, por ?sht? nj? teori kryesor q? njer?zit t? cil?t jan? form? apo p?ll?mba e dor?s, nj? pend?, t? tilla si g?rvishtjet t? ngjashme. Njer?zit t? cil?t kan? kaluar t? nj?jt?n koh? nga shum? koh? m? par?, nj? pjes? e till? e vog?l vjen ngjashme me natyrore. Njer?zit p?r t? thirrur dhe

 

shoku i shpirtit t? shihet n?

 

? atmosfera ?sht? th?n? aq shpesh p?r veten time dhe atmosfera ?sht? si. N?se ka partner? t? cil?t kan? qen? t? quajtur k?shtu nga njer?zit p?rreth, vet?m ndoshta Its Njer?zit mund t? shoku i shpirtit. Nj? shoku i shpirtit, personalitetit dhe vlerat, sepse ju them se shum? gj?ra t? p?rbashk?ta, t? tilla si t? menduarit dhe bised? e tempo, ju thoni se edhe n? m?nyr? t? pashmangshme atmosfera vjen ngjashme.

 

p?r shkak se ajo ?sht? n? k?t? m?nyr? t? ngjashme p?r t? dy njer?zve ku ka shpesh, do t? nj? nga Si p?r t? identifikuar soulmate edhe sepse ajo ka atmosfera qet? pse dhe duke qen? s? bashku. Njer?zit t? cil?t kan? atmosfer?n q? mund t? q?ndrojn? n? sjellje e natyrshme e tyre pa pasur nevoj? t? shqet?suar n? lidhje ?sht?, ajo ?sht? e mundshme soulmate.

 

takohen edhe n? k?t? bot? t? martohem shpirti q? ka qen? Meguria 'shum? her?
n? m?nyr? q? t? p?rmbush? martohem shpirti, ajo duhet t? jet? n? gjendje p?r t? t?rhequr shpirtin e nj?ri-tjetrit. Prandaj, n? qoft? se shteti n? t? cilin l?shon nj? atmosfer? e shpirtit t? tyre, do t? vij? af?r p?r t? t?rhequr at? edhe shoku i shpirtit.

 

shpirti i aur?s ?sht? di?ka q? ?sht? emetuar kur ai ?sht? pozitivisht shk?lqen. T? tilla si pun? dhe hobi, kur ju jeni i apasionuar pas punuar shum? nga ndjenjat e v?rtet?, shoku i shpirtit N?se noticing mund t? jan? shfaqur para syve.
T? tilla si shije, kur ju punoni shum? nga ndjenjat e v?rteta jan? djegur pasion, shoku i shpirtit N?se noticing mund t? jan? shfaqur para syve.
T? tilla si shije, kur ju punoni shum? nga ndjenjat e v?rteta jan? djegur pasion, shoku i shpirtit N?se noticing mund t? jan? shfaqur para syve.