Features dhe pikat e p?rbashk?ta t? shoku i shpirtit

N? p?rs?ritur rimish?rim, shoku i shpirtit, i cili ka nd?rtuar nj? marr?dh?nie t? thell? takuar ?do her? ?sht? sigurisht mund?sia e lart? q? ekziston edhe n? k?t? bot?. Ne shkat?rroi kam takuar shum? njer?z, por gj?ja q? t? jen? t? shqet?suar n? lidhje me n?se ka shpirta binjak n? t?.

 

kur ajo ballafaqohet me nj? mik shpirt, thot? gj?ra p?r t? kujtuar ndjenj?n se ndryshe nga njer?zit e tjer?. N?se ju nuk e kapur tiparet e at? ndjenj?, kjo mund t? jet? gjithashtu se dal martohem shpirti q? shum? probleme takuar.

 

Pra, k?t? her?, un? u p?rpoq p?r t? p?rfshir? karakteristikat dhe pikat e p?rbashk?ta q? ndjehen t? martohem shpirti. N? qoft? se ju mbani mend k?t?, ju do t? jet? n? gjendje p?r t? ushqej p?r t? kapur nj? takim me shoku i shpirtit.

 

karakteristika t? p?rbashk?ta pik? dhe t? ndjehen t? nj? shoku i shpirtit? Kur
ka vazhduar t? martohem shpirti dhe shk?mbimit, ka shum? q? bien n? kuptim t? ve?ant?. Kjo ndjenj? ?sht? nj? gj? q? ju t? ndiheni t? p?rbashk?t kur e takuan nj? shoku i shpirtit. Le t? b?jm? nj? v?shtrim n? p?rmbajtjen e saj.

 

? njer?zit e mb?shtetjes duket kur ?sht? e nevojshme

 

p?r shembull, duke q?ndruar n? pik? kthese n? jet?n tuaj, ju mund t? vuajn? ?far? Fumo se cila rrug?. nj? koh? e till? ?sht? ajo q? njer?zit e mb?shtetjes dhe t? rritur ?sht? e nevojshme. Mb?shtetja dhe personi q? e b?ri t? rritur ka t? ngjar? t? jet? nj? shoku i shpirtit. Nga ana tjet?r, t? tilla si kur nuk ka probleme me ?do gj? t? shkonte mir?, nganj?her? q? nuk jan? t?rhequr konsiderohet se nuk ka mb?shtetje nevoj? shoku i shpirtit.

 

? Kur takime se ka

 

shoku i shpirtit gj? q? ju t? ndiheni n? takimin e par?, apo t? kujtohet ndjenja, si? shkon aktuale nga takimi i par? t? faz?s s?, t? referuara si apo nuk jan? ato q? vijn? me pin. Gjithashtu, p?r shkak se nuk do t? ndjehen si kam takuar p?r her? t? par?, ajo ?sht? nj? nga tiparet e koh?s takova me shoku i shpirtit. N? tim, n?se m? kujtohet ndjenj?n se ndryshe koh?n p?r t'u takuar me njer?z t? tjer?, q? personi mund t? shoku i shpirtit. _x00 0D_
? se edhe pse nuk ka asnj? arsye t? ve?ant?

 

mund t? ket? paqe e mendjes duke u s? bashku, mund disi paqe e mendjes dhe t? ket? k?t? person, un? mendoj se un? kam d?shir? t? vazhdoj? gjat? gjith? rrug?s k?t? her?, un? mendoj se si. Nj? shoku i shpirtit ?sht? nj? partner i kan? shpenzuar t? nj?jt?n koh? pushim nga kjo bot? e m? shum? koh?t e lashta. P?r k?t? arsye, arsyeja ?sht? mendje t? qet? dhe duke qen? s? bashku p?r jo, un? k?shtu q? mos harroni ndjenj?n e siguris?. Kur

 

? fjal? jan? shpenzuar me

 

martohem shpirti se ndjenja mund t? shihet pa, edhe n? qoft? se nuk ka fjal? q? mund t? vjen me ndjenjat e pal?s tjet?r. Sepse ju jeni Kizuke nj? lidhje t? thell? n? lidhje me nj?ri-tjetrin jan? t?rhequr nga shpirti, fjal?t q? ju nuk keni nevoj?. P?rve? k?saj, q? ju transferuar nuk ?sht? e nevojshme q? t? p?rpiqen p?r t? lexuar mendjen dhe vet?dijen, ne mund t? kemi n? sjellje natyrore pa e pamundur.

 

? mendimet dhe

 

v?rejtur n?se devijimi nuk do t? ndodh? n? veprim do t? gjithmon? si t? qenit s? bashku, ?sht? nj? shoku i shpirtit q? t? kalojn? pa probleme, pa disa gjatesi vale arsye ndryshim t? sjelljes dhe mund t? mendojn? p?r nj?ri-tjetrin. Kur gjat?si vale t? arsyeshme A ?sht? ndjenja ime ?sht?, pala tjet?r do t? kishte menduar k?shtu. Ose ajo nuk nga nj?ra an?, ?sht? se nj?ri-tjetrin ?sht? ndjer? rehat.

 

Nj? person i till? ?sht? ?udit?risht i af?rt me ket?
m? sip?r, ne kemi dh?n? p?r karakteristikat dhe pikat e p?rbashk?ta q? ndjehen t? martohem shpirti. Por nuk ishte n? dijeni deri tani, mendoj se pala tjet?r ndjer? n? k?t? m?nyr? nuk ?sht? q? t? ket? p?r t? mbyllur vet?m ndoshta. Q? ju t? mos humbas? at? ndjenj?, le t? ushqehen me kujdes marr?dh?niet me pal?n tjet?r.
, Pra, mos harroni ndjenj?n e siguris?. Kur

 

? fjal? jan? shpenzuar me

 

martohem shpirti se ndjenja mund t? shihet pa, edhe n? qoft? se nuk ka fjal? q? mund t? vjen me ndjenjat e pal?s tjet?r. Sepse ju jeni Kizuke nj? lidhje t? thell? n? lidhje me nj?ri-tjetrin jan? t?rhequr nga shpirti, fjal?t q? ju nuk keni nevoj?. P?rve? k?saj, q? ju transferuar nuk ?sht? e nevojshme q? t? p?rpiqen p?r t? lexuar mendjen dhe vet?dijen, ne mund t? kemi n? sjellje natyrore pa e pamundur.

 

? mendimet dhe

 

v?rejtur n?se devijimi nuk do t? ndodh? n? veprim do t? gjithmon? si t? qenit s? bashku, ?sht? nj? shoku i shpirtit q? t? kalojn? pa probleme, pa disa gjatesi vale arsye ndryshim t? sjelljes dhe mund t? mendojn? p?r nj?ri-tjetrin. Kur gjat?si vale t? arsyeshme A ?sht? ndjenja ime ?sht?, pala tjet?r do t? kishte menduar k?shtu. Ose ajo nuk nga nj?ra an?, ?sht? se nj?ri-tjetrin ?sht? ndjer? rehat.

 

Nj? person i till? ?sht? ?udit?risht i af?rt me ket?
m? sip?r, ne kemi dh?n? p?r karakteristikat dhe pikat e p?rbashk?ta q? ndjehen t? martohem shpirti. Por nuk ishte n? dijeni deri tani, mendoj se pala tjet?r ndjer? n? k?t? m?nyr? nuk ?sht? q? t? ket? p?r t? mbyllur vet?m ndoshta. Q? ju t? mos humbas? at? ndjenj?, le t? ushqehen me kujdes marr?dh?niet me pal?n tjet?r.
, Pra, mos harroni ndjenj?n e siguris?. Kur

 

? fjal? jan? shpenzuar me

 

martohem shpirti se ndjenja mund t? shihet pa, edhe n? qoft? se nuk ka fjal? q? mund t? vjen me ndjenjat e pal?s tjet?r. Sepse ju jeni Kizuke nj? lidhje t? thell? n? lidhje me nj?ri-tjetrin jan? t?rhequr nga shpirti, fjal?t q? ju nuk keni nevoj?. P?rve? k?saj, q? ju transferuar nuk ?sht? e nevojshme q? t? p?rpiqen p?r t? lexuar mendjen dhe vet?dijen, ne mund t? kemi n? sjellje natyrore pa e pamundur.

 

? mendimet dhe

 

v?rejtur n?se devijimi nuk do t? ndodh? n? veprim do t? gjithmon? si t? qenit s? bashku, ?sht? nj? shoku i shpirtit q? t? kalojn? pa probleme, pa disa gjatesi vale arsye ndryshim t? sjelljes dhe mund t? mendojn? p?r nj?ri-tjetrin. Kur gjat?si vale t? arsyeshme A ?sht? ndjenja ime ?sht?, pala tjet?r do t? kishte menduar k?shtu. Ose ajo nuk nga nj?ra an?, ?sht? se nj?ri-tjetrin ?sht? ndjer? rehat.

 

Nj? person i till? ?sht? ?udit?risht i af?rt me ket?
m? sip?r, ne kemi dh?n? p?r karakteristikat dhe pikat e p?rbashk?ta q? ndjehen t? martohem shpirti. Por nuk ishte n? dijeni deri tani, mendoj se pala tjet?r ndjer? n? k?t? m?nyr? nuk ?sht? q? t? ket? p?r t? mbyllur vet?m ndoshta. Q? ju t? mos humbas? at? ndjenj?, le t? ushqehen me kujdes marr?dh?niet me pal?n tjet?r.
Duart do t? mendojn? k?shtu. Ose ajo nuk nga nj?ra an?, ?sht? se nj?ri-tjetrin ?sht? ndjer? rehat.

 

Nj? person i till? ?sht? ?udit?risht i af?rt me ket?
m? sip?r, ne kemi dh?n? p?r karakteristikat dhe pikat e p?rbashk?ta q? ndjehen t? martohem shpirti. Por nuk ishte n? dijeni deri tani, mendoj se pala tjet?r ndjer? n? k?t? m?nyr? nuk ?sht? q? t? ket? p?r t? mbyllur vet?m ndoshta. Q? ju t? mos humbas? at? ndjenj?, le t? ushqehen me kujdes marr?dh?niet me pal?n tjet?r.
Duart do t? mendojn? k?shtu. Ose ajo nuk nga nj?ra an?, ?sht? se nj?ri-tjetrin ?sht? ndjer? rehat.

 

Nj? person i till? ?sht? ?udit?risht i af?rt me ket?
m? sip?r, ne kemi dh?n? p?r karakteristikat dhe pikat e p?rbashk?ta q? ndjehen t? martohem shpirti. Por nuk ishte n? dijeni deri tani, mendoj se pala tjet?r ndjer? n? k?t? m?nyr? nuk ?sht? q? t? ket? p?r t? mbyllur vet?m ndoshta. Q? ju t? mos humbas? at? ndjenj?, le t? ushqehen me kujdes marr?dh?niet me pal?n tjet?r.