Un? mendoj se kjo u ndje se "ky person p?r t? ardhur bukur qen?," "t? padobishme dhe kjo nuk ?sht? personi"?si t? tilla, njer?zit e ekzistenc?s s? Yorisoeru pse snugly, ju mund t? martohem shpirti. Nj...