Echt ik soulmate is het gezicht of de ogen, zoals mol positie vergelijkbaar zijn?

Is de aanwezigheid om hun ziel te vullen, is de menselijke ziel stuurman, zoals vilt en mag niet zonder. Of het gevoel ergens nostalgie ontmoet een zielsverwant, een verhaal dat in een vreemd gevoel van dergelijke valt of neergestreken om wat voor reden en met elkaar wordt vaak gehoord. Als er zo iemand bent, dan kunt u daarna te proberen om de kenmerken van het lichaam te controleren.

 

omdat, omdat het vaak zielsverwant dat de kenmerken van fijne lichaam lijkt. Als er een gemeenschappelijk punt van de kenmerken van deze pick-up aan het lichaam, het is die persoon is waarschijnlijk een zielsverwant zijn. Als sensueel mooi komen Sommige mensen voelen, kan er een gemeenschappelijk punt van hun eigen en verrassende lichaam.

 

 

een dergelijk onderdeel lin zolang gelijk zijn, bijvoorbeeld een zielsverwant heet lijken op goede onderdelen, zoals de volgende.

 

? gezicht

 

Bijvoorbeeld, er is een plaats die vergelijkbaar is met een deel van, vorm ogen, neus en het gevoel van de mond, ook, zoals de ruggengraat, zijn er vele die zijn vrij gelijkaardig bij het vergelijken van alleen het deel. Omdat het niet dat het gezicht is vergelijkbaar met het geheel, is moeilijk te begrijpen op het eerste gezicht, maar als je de fijne deel te controleren, kan er een deel dat is verrassend gelijk met hun eigen.

 

? handen en voeten van de vorm is vergelijkbaar

 

Dit is ook een klein deel van het lichaam, maar het lijkt er ook op dat je zijn zeer vergelijkbaar in de vorm van handen en voeten. Niet alleen de algemene vorm, maar de zaak is ook gebleken dat net als aan de vinger en de vorm van de nagels en handlezen. Als er wanneer je de handen en voeten kan controleren, dan kunt u met alle middelen proberen in vergelijking met hun eigen land.

 

? mol en is de locatie

 

vreemde verhaal van blauwe plekken, maar als je een mol of birthmark u of er hetzelfde of nagenoeg hetzelfde is de positie of de positie van de symmetrie (symmetrisch). Dit wordt ook gezegd dat voor zielpartner elkaar heen zijn aanwezigheid te bevestigen, zal het erg duidelijk teken.
_x000 Zoals

 

Other features D_ ? Hair is vergelijkbaar, ook dat het haar kwaliteit is vergelijkbaar. Het lijkt ook, zoals haarkleur en hardheid, in het geval van krullend haar mag u gewoonte dat lijkt.

 

deze persoon zijn? En is
zielsverwant Laten we eens kijken als je het gevoel, want wat elkaar van nature aangetrokken vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, zou je al op de hoogte van de andere partij dat het zielsverwant op dat moment zijn. Bovendien, als er een functie in een deel vergelijkbaar met die van zijn eigen deze tijd dat werd ge?ntroduceerd als een lichaam, zouden ze denken dat een zielsverwant is nog sterker.
kenmerk van
lichaam, zal het punt om te controleren of de persoon een zielsverwant relatief gemakkelijk. Als er mensen zijn die de mensen en de lucht en brandstof zijn geworden, worden nu dating, als je een plek die vergelijkbaar is met hun eigen te vinden zijn, is het raadzaam dat u ga verzorgen om de relatie met die persoon te voeden.