Benar-benar saya soulmate adalah wajah atau mata, seperti tahi lalat kedudukan adalah sama?

Adalah kehadiran untuk melengkapkan diri mereka, adalah pasangan jiwa manusia, seperti dirasai dan tidak boleh tanpa. Atau merasa suatu tempat nostalgia pertemuan jodoh, cerita yang jatuh ke dalam rasa pelik atau menetap untuk sebab-sebab tertentu dan yang bersama-sama sering didengar. Jika ada orang itu, sila seterusnya cuba untuk memeriksa ciri-ciri badan.

 

kerana, kerana ia sering pasangan jiwa yang menyerupai ciri-ciri badan halus. Jika terdapat satu titik yang sama pada ciri-ciri pikap ini kepada badan, ia adalah bahawa orang mungkin pasangan jiwa. Jika sensuously baik datang Sesetengah orang merasa, mungkin ada titik persamaan badan mereka sendiri dan mengejutkan.

 

bahagian itu
menjadi pasangan jiwa selagi yang sama, sebagai contoh, adalah pasangan jiwa dipanggil menyerupai bahagian yang baik, seperti yang berikut.

 

? muka

 

Sebagai contoh, terdapat satu tempat yang sama dengan sebahagian daripada, bentuk mata, hidung dan rasa mulut, juga, seperti tulang belakang, terdapat banyak yang agak sama apabila membandingkan bahagian sahaja. Kerana tidak kerana muka adalah sama dengan keseluruhannya, adalah sukar untuk memahami pada pandangan pertama, tetapi jika anda memeriksa bahagian yang terbaik, mungkin ada sebahagian yang menghairankan sama dengan mereka sendiri.

 

? tangan dan kaki bentuk adalah sama

 

ini juga merupakan sebahagian kecil dari tubuh, tetapi ia seolah-olah terdapat juga bahawa anda adalah sama dalam bentuk tangan dan kaki. Bukan sahaja bentuk keseluruhan, tetapi kes itu juga mendapati bahawa hanya suka sehingga jari dan bentuk kuku, dan membaca sawit. Jika ada apabila anda boleh menyemak tangan dan kaki, sila dengan segala cara cuba berbanding dengan mereka sendiri.

 

? mol dan lokasi

 

cerita pelik lebam, tetapi jika anda mempunyai tahi lalat atau tanda lahir anda atau di sana atau lebih kurang sama adalah kedudukan, atau kedudukan simetri (simetri). Ini juga dikatakan untuk pasangan jiwa antara satu sama lain saling mengesahkan kehadirannya, ia akan membuat tanda yang jelas.
_x000 Sebagai

 

Ciri-ciri lain D_ ? rambut adalah sama, juga merangkumi bahawa kualiti rambut adalah sama. Ia juga seolah-olah, seperti warna rambut dan kekerasan, dalam kes rambut kerinting anda boleh tabiat yang menyerupai.

 

menjadi orang ini? Dan
soul mate Mari kita lihat jika anda rasa, kerana apa antara satu sama lain tertarik secara semula jadi dari masa kita dipenuhi, anda mungkin sudah sedar parti lain bahawa ia adalah pasangan jiwa pada masa itu. Di samping itu, jika terdapat satu ciri di bahagian yang sama dengan masa ini yang telah diperkenalkan sebagai sebuah badan sendiri, mereka akan percaya pasangan jiwa adalah lebih kuat.
ciri badan
, akan menjadi titik untuk memeriksa bahawa orang itu pasangan jiwa yang agak mudah. Jika ada orang yang telah menjadi rakyat dan udara-bahan api sedang berpacaran sekarang, jika anda mencari tempat yang serupa dengan mereka sendiri, ia adalah disyorkan bahawa anda pergi menjaga untuk memupuk hubungan dengan orang itu.