Е присуството да се надополнуваат нивните души, е човечки сродна душа, како што се чувствува и не треба да биде без. Или се чувствуваат носталги?а некаде налетува на сродна душа, една приказна ко?а па...

Сродна душа, ко?а се вели дека биле поврзани со душата од претходниот живот е, секо? пат состанок во повторува?е на реинкарнаци?а многу пати, има изградено блиски односи. Затоа, веро?атно ?е се судрит...

Сродна душа, затоа што тоа е она што еден со друг се привлечени од душата, е, исто така, често ако се состанаа за да се ожени и разво?, како што е односот и ако тоа е од спротивниот пол. Сепак, сродна...

На пример, лу?ето кои ?убовник датираат сега сакаат да знаат дали или не на сродна душа на судбината ?е биде многу. Лу?ето што го сакам сега мислам дека ние, исто така, сакаат да сакаат да бидат сродн...

Мислам дека тоа беше се чинеше дека "ово? човек да се биде убаво", "бескорисни и тоа не е човек"?како што се, на лу?ето од постое?ето на Yorisoeru зошто удобно, можеби сродна душа. А душа другар, е он...