Wektu ketemu mate nyawa, lan wektu lan mlebu ing

Nalika ketemu mate nyawa saben liyane kesengsem dening nyawa, nalika sampeyan wis felt gelombang saka saben liyane. wektu sing prab?dan antarane sawetara wong, sawetara wong Tembang akeh sadurung?, kita wong sing ketemu ing sawetara menit menyang diwasa.

 

Kajaba iku, yen ana malah nalika wong iku weruh roso apa nyawa mate, amarga kadang iku ora, ing kasunyatan, ora kurang cilik sing ora ngeweruhi ketemu iku.

 

Sing ngandika, ana barang kaya kamungkinan wektu nemokke ing mate nyawa, punika bilih akeh ing titik balik urip wong kang. Wong aku ketemu ing wektu sing uga wong sing wis dadi kesempatan kanggo ngganti cara urip, sing kamungkinan kanggo dadi mate nyawa.

 

nalika ngadhepi nyawa mate
kanggo nyoba kanggo nyekel tandha kanggo ketemu mate nyawa iku uga wis ngandika sing ana tandha migunani. Apa sing bakal nindakake saka tandha sawijining. Nalika aku kasebut ing bab sadurunge

 

nalika salam

 

? ngowahi titik, iku banget kamungkinan tandha sing ketemu mate nyawa nalika salam titik balik gesang kawula. Contone, parting saka Employment lan leren saka wektu, pacangan, kayata nalika nerangake manggon karo ora ngerti tanah, nalika lingkungan wis diganti nganti saiki asring ngatur iku sawijining wektu.
malah wektu
dadi weruh saka sambungan antarane lan manungsa

 

saiki ora kanggo wis ketemu mate nyawa, ana uga kamungkinan wong aku ketemu karo wong sak punika mate nyawa. Hubungan karo wong, wis kanggo utawa asil ing nemokke, kayata ora nyana aku. Rumangsa sambungan kuwi, yen kanggo ngupadosi, iku kudu Kesandhung tengen mate nyawa kanggo kesempatan sembarang.

 

? positif ing raos karya

 

lan urip nalika wis gushing, positif tantangan ing soko dhewe Malah nalika koyo wis gushing sing volume saka kasempatan kanggo ketemu mate nyawa. Nalika

 

nyawa kebak energi, sampeyan bisa narik mate nyawa aran gelombang ing. eling raos lan bisa hard kanggo kabeh, nalika raos wis kabentuk sing pengin ngganti dhewe supaya adoh, ayo kang manggihaken karo wong.

 

wektu kanggo ketemu bab penting
nyawa mate supaya ora kanggo kantun wektu asring sing milestone relatif gampang-kanggo-ngerti kaya ing ndhuwur. Sing ngandika, yen ana kesadaran kang wis kepincut karo mate nyawa, iku uga sing bakal pass unnoticed.

 

Mulane, tension antena tansah looking for mate nyawa, ayo kang duwe eling sensitif kanggo nyekel raos nalika mungsuh wis muncul ing ngarep mata. Lan luwih saka apa, iku penting kanggo nglampahi saben dina padha duwe energi positif.