Fitur lan TCTerms umum mate nyawa

Ing mbaleni reinkarnasi, jiwa mate, kang wis dibangun sesambetan jero ketemu saben wektu iku mesthi kamungkinan dhuwur sing uga ana ing donya iki. We nyuwil munggah aku ketemu ak?h wong, nanging bab bakal kuwatir bab apa ana bolo nyawa ing.

 

nalika manggihaken mate nyawa, ngandika iku kanggo elinga pangert?n sing kados wong liya. Yen sampeyan ora dijupuk fitur saka pangrasa iku, bisa uga sing klalen mate nyawa sing akeh alangan ketemu.

 

Dadi wektu iki, Aku nyoba kanggo nyakup fitur lan TCTerms umum sing aran nyawa mate. Yen elinga iki, sampeyan bakal bisa kanggo ngupadosi kanggo nyekel rapat karo mate nyawa.

 

fitur titik umum lan aran saka mate nyawa? Nalika
wis terus kanggo mate nyawa lan ijol-ijolan, ana akeh sing tiba menyang raos khusu. koyo sing bab sing aran ing umum nalika padha ketemu mate nyawa. Ayo dadi njupuk dipikir ing isi.

 

? wong support katon yen perlu

 

contone, Ngadeg ing titik balik urip, sampeyan uga nandhang sangsara Apa Fumo kang cara. wektu kuwi apa wong support lan ngedongkrak perlu. Dhukungan lan wong sing digawe ngundhakake kamungkinan kanggo dadi mate nyawa. Ing tangan liyane, kayata nalika ana alangan karo kabeh uga arep uga, kadang sing ora kepincut iku dianggep sing ana support mbetahaken mate nyawa.

 

? Nalika ketemu sing ana

 

nyawa mate bab sing aran ing patemon pisanan, utawa ngelingi koyo, kayata nganggo saiki saka patemon pisanan tataran, diarani minangka utawa ana sing teka karo pin ing. Uga, amarga ora aran kaya aku ketemu kanggo pisanan, iku salah siji fitur saka wektu aku ketemu karo mate nyawa. Ing, yen aku elinga pangert?n sing kados wektu kanggo ketemu karo wong liya, wong sing bisa mate nyawa kawula. _x00 0D_
? sanadyan sing ana alesan tartamtu

 

bisa tentrem atine kang bebarengan, bisa piye wae katentreman atine lan duwe wong iki, aku pengin aku terus kabeh cara wektu iki, aku sing kaya. A mate nyawa iku partner wis ngginakaken wektu sing padha liwat lan liwat maneh saka ing donya iki luwih kaping kuna. Menawi mekaten, alesan punika atine kalem lan kang bebarengan kanggo ora, aku dadi eling ing raos keamanan. Nalika tembung

 

? ngginakaken karo mate nyawa

 

sing koyo bisa katon tanpa, malah yen ana tembung sing bisa rawuh liwat raos saka partai liyane. Amarga sing Kizuke sambungan jero ing hubungan kanggo saben liyane sing kepincut dening nyawa, tembung sing ora perlu. Kajaba iku, wiwit ditransfer iku ora perlu kanggo nyoba kanggo maca pikiran lan eling, kita bisa duwe ing dedeg piadeg alam tanpa mokal.

 

? pikirane lan

 

kadhaton yen soko ora kelakon ing tumindak bakal tansah kaya kang bebarengan, iku mate nyawa sing nglampahi lancar tanpa gelombang alesan shift lan perilakune ora mikir saben liyane. Nalika Do gelombang pas koyo wis, partai liyane uga wis panginten supaya. Salah siji iku ora ing tangan siji, iku saben liyane felt nyaman.

 

Kaya wong iku kaget cedhak ana bakal
ndhuwur, kita wis diwenehi kanggo fitur lan TCTerms umum sing aran nyawa mate. Nanging ora weruh nganti saiki, aku partai liyane felt in cara iki ora kudu nutup mung Mungkin. Sing ora kantun pangrasa sing, ayo kang kasebut kanthi teliti, nurtured hubungan karo partai liyane.
, Supaya elinga pangert?n saka keamanan. Nalika tembung

 

? ngginakaken karo mate nyawa

 

sing koyo bisa katon tanpa, malah yen ana tembung sing bisa rawuh liwat raos saka partai liyane. Amarga sing Kizuke sambungan jero ing hubungan kanggo saben liyane sing kepincut dening nyawa, tembung sing ora perlu. Kajaba iku, wiwit ditransfer iku ora perlu kanggo nyoba kanggo maca pikiran lan eling, kita bisa duwe ing dedeg piadeg alam tanpa mokal.

 

? pikirane lan

 

kadhaton yen soko ora kelakon ing tumindak bakal tansah kaya kang bebarengan, iku mate nyawa sing nglampahi lancar tanpa gelombang alesan shift lan perilakune ora mikir saben liyane. Nalika Do gelombang pas koyo wis, partai liyane uga wis panginten supaya. Salah siji iku ora ing tangan siji, iku saben liyane felt nyaman.

 

Kaya wong iku kaget cedhak ana bakal
ndhuwur, kita wis diwenehi kanggo fitur lan TCTerms umum sing aran nyawa mate. Nanging ora weruh nganti saiki, aku partai liyane felt in cara iki ora kudu nutup mung Mungkin. Sing ora kantun pangrasa sing, ayo kang kasebut kanthi teliti, nurtured hubungan karo partai liyane.
, Supaya elinga pangert?n saka keamanan. Nalika tembung

 

? ngginakaken karo mate nyawa

 

sing koyo bisa katon tanpa, malah yen ana tembung sing bisa rawuh liwat raos saka partai liyane. Amarga sing Kizuke sambungan jero ing hubungan kanggo saben liyane sing kepincut dening nyawa, tembung sing ora perlu. Kajaba iku, wiwit ditransfer iku ora perlu kanggo nyoba kanggo maca pikiran lan eling, kita bisa duwe ing dedeg piadeg alam tanpa mokal.

 

? pikirane lan

 

kadhaton yen soko ora kelakon ing tumindak bakal tansah kaya kang bebarengan, iku mate nyawa sing nglampahi lancar tanpa gelombang alesan shift lan perilakune ora mikir saben liyane. Nalika Do gelombang pas koyo wis, partai liyane uga wis panginten supaya. Salah siji iku ora ing tangan siji, iku saben liyane felt nyaman.

 

Kaya wong iku kaget cedhak ana bakal
ndhuwur, kita wis diwenehi kanggo fitur lan TCTerms umum sing aran nyawa mate. Nanging ora weruh nganti saiki, aku partai liyane felt in cara iki ora kudu nutup mung Mungkin. Sing ora kantun pangrasa sing, ayo kang kasebut kanthi teliti, nurtured hubungan karo partai liyane.
Tangan mikir supaya. Salah siji iku ora ing tangan siji, iku saben liyane felt nyaman.

 

Kaya wong iku kaget cedhak ana bakal
ndhuwur, kita wis diwenehi kanggo fitur lan TCTerms umum sing aran nyawa mate. Nanging ora weruh nganti saiki, aku partai liyane felt in cara iki ora kudu nutup mung Mungkin. Sing ora kantun pangrasa sing, ayo kang kasebut kanthi teliti, nurtured hubungan karo partai liyane.
Tangan mikir supaya. Salah siji iku ora ing tangan siji, iku saben liyane felt nyaman.

 

Kaya wong iku kaget cedhak ana bakal
ndhuwur, kita wis diwenehi kanggo fitur lan TCTerms umum sing aran nyawa mate. Nanging ora weruh nganti saiki, aku partai liyane felt in cara iki ora kudu nutup mung Mungkin. Sing ora kantun pangrasa sing, ayo kang kasebut kanthi teliti, nurtured hubungan karo partai liyane.