Ing mbaleni reinkarnasi, jiwa mate, kang wis dibangun sesambetan jero ketemu saben wektu iku mesthi kamungkinan dhuwur sing uga ana ing donya iki. We nyuwil munggah aku ketemu ak?h wong, nanging bab b...

Aku iki felt sing "wong iki teka apik Kang," "ora ana guna lan iki ora wong"?kuwi, wong-wong saka anane Yorisoeru kok snugly, sampeyan bisa nyawa mate. A mate nyawa, apa ana ing macem-macem sesambetan...